Odgušenje kanalizacije

Lako otklanjamo probleme sa zagušenjem kanalizacije u čijoj intervenciji se koristimo posebnim alatima i mašinama.

Kada je u pitanju odgušenje odvodnih i dovodnih cevi, dolazimo opremljeni najsavremenijim mašinskim sajlama, vodom pod pritiskom i opremom za snimanje kanalizacije.

rems masina beogradU odgušenje cevi spada:
• Odgušenje kanalizacionih odvoda
• Odgušenje kade, sudopere, lavaboa, WC šolje, slivnika, čučavca, pisoara

Kod manjeg zagušenja kanalizacionih cevi koristimo mašine sa motornom sajlom, dok u slučaju većeg zagušenja radimo sa mašinom za ispiranje kanalizacije pod visokim pritiskom. Ova mašina uklanja svu nečistoću iz cevi koje mogu biti do 200 milimetra u prečniku.
Nakon odgušenja radimo čišćenje odvoda, odnosno odmašćivanje i ispiranje cevi. Na ovaj način sprečavamo ponovno skupljanje nečistoća.

U našoj firmi rade iskusni i kvalifikovani, pouzdani majstori sa najmodernijom opremom. Za izvedene vodoinstalaterske usluge dajemo i garanciju. Uz sve to poštujemo Vaše vreme.

 

Kako izbeći zapušenje wc šolje?

Najbolji način da izbegnete zapušenje wc šolje jeste da budete pažljivi oko toga šta bacate u nju.
Izbegavajte bacanje masnoće od kuvanja, zrna kafe, dlake i sapunicu u odvod. Potrudite se da nijedna od ovih stvari ne dospe u vaše kanalizacione odvode. Evo i predloga kako to da uradite.
- Sačuvajte masnoću od kuvanja um na primer, tetrapaku od popijenog mleka, a zatim ga bacite u smeće.
- Bacite ostatke od kafe u smeće
- Koristitie zaštitu kako biste smanjili opasnost od odlaženje dlaka i sapunice u vaš odvod

Vlažne maramice

Ne bacajte vlažne maramice u vaš odvod, jer one mogu prouzrokovati zapušenje.

Gumeni predmeti

Ne bacajte ni predmete od gume u vaš odvod. Takođe, gumeni predmeti mogu zapušiti odvod.

Vata

Možda vam se čini da je vata budući da je napravljena od pamuka nešto što bi se lako razgradilo, ali vata se najčešće samo ispuni vodom i pravi velika zapušenja u vašim cevima.

Papirni peškiri

Ako koristite papirne peškire umesto toalet papira onda ih nemojte bacati u WC šolju, jer se oni ne razlažu u vodi poput toalet papira.

Opušci od cigareta

Ne samo da ružno izgledaju dok plutaju u vašem odvodu, oni su i puni toksičnih hemikalija koje na ovaj način dospevaju u odvod.

Flasteri

Flasteri se prave od nerazgradive plastike koja je opasna po životnu sredinu i može prouzrokovati velika zapušenja u kanalizacionom sistemu.

 

Instal-pro, Odgusenje kanalizacije - Beograd / Radno vreme: 00 - 24h / Telefon: 064/164-71-04 / E-mail: office@instal-pro.rs

© 2017. Sva prava zadržana. Izrada sajta: Istraživanja & mediji